Wellness

10+1 λόγοι που αποφασίσαμε να αλλάξουμε το νερό που πίνουμε και τα μεγάλα οφέλη που είδαμε

Το νερό είναι σίγουρα πηγή ζωής και ευεξίας και έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πως τον τελευταίο καιρό ένα νέο νερό έχει κάνει την εμφάνισή του στην αγορά, ένα νερό που προέρχεται από τις πιο αγνές πηγές στα Καρπάθια Όρη. Ναι! αποκαλείται «θαύμα της παρθένας φύσης» και όχι άδικα καθώς αυτό το νερό αναβλύζει από πηγές σε μια πολύ μεγάλη έκταση  όπου τα αποθέματα σε νερό είναι τεράστια. Η συγκεκριμένη περιοχή καλύπτεται από παρθένα δάση όπου δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη δραστηριότητα που θα μόλυνε το νερό.

Στο Faysbook.gr δοκιμάσαμε αυτό το νερό για ένα μήνα και παρακάτω θα δεις όλα τα οφέλη που είδαμε στη ζωή μας αλλά και τα οφέλη που προσφέρει σε εγκύους, θηλάζουσες, μαθητές, μωρά, βρέθη και αθλητές.

#1. Πρόκειται για το πιο παρθένο νερό της φύσης στο ποτήρι σου

Μαθαίνοντας για το νερό AQUA Carpatica είχαμε την περιέργεια να το δοκιμάσουμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το κάναμε. Αυτό το νερό αναβλύζει από πηγές στα Καρπάθια Όρη που καλύπτονται από απάτητα δάση Έλατων κυρίως και Βελανιδιών, με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων. Έχει επιστημονικά αποδειχτεί ότι τα σαράντα χρόνια της υπόγειας διαδρομής των υδάτων μέσα από στρώματα προϊστορικών ηφαιστειακών σχηματισμών εγγυώνται την τέλεια και φυσική αγνότητά του. Υπάρχει πιο φυσικό, παρθένο νερό από αυτό;

#2. Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά

Το Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι σχεδόν χωρίς Νιτρικά (0.6 mg/l), ενώ το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει μη ανιχνεύσιμα Νιτρικά και είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, γεγονός που οφείλεται στο ότι στη γεωλογική δομή των Καρπαθίων υπάρχουν αρχαία και μη-ενεργά, πλέον, ηφαίστεια.

Μπορεί να μην έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με το ρόλο των νιτρικών στο νερό σου αλλά βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό κατόρθωμα είναι να μπορείς να πίνεις καθημερινά αγνό νερό με ελάχιστα ή μηδενικά νιτρικά.

#3. Το AQUA Carpatica είναι το ιδανικό νερό για παιδιά και βρέφη

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιπέδων νιτρικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των διαφόρων προβλημάτων υγείας στα νεογέννητα. Το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε Νιτρικά και γνωρίζοντας το κακό που προκαλούν τα Νιτρικά στον οργανισμό μας, είναι σημαντικό να προσθέσουμε αυτό το νερό στο τραπέζι της οικογένειάς μας. Επιπλέον το νερό AQUA Carpatica είναι ιδανικό για παιδάκια καθώς έχει ειδικό και μοναδικό στόμιο στη φιάλη Kids που εμποδίζει την υπερχείληση και έτσι το νερό δεν χύνεται πάνω στα ρουχαλάκια του παιδιού, όταν αυτό πίνει από την φιάλη.

#4. Το νερό που πρέπει να πίνουν μαθητές και φοιτητές

Αν διαβάζεις αρκετά στην καθημερινότητά σου ή θέλεις να είσαι πιο συγκεντρωμένη στη δουλειά σου τότε πρέπει να πίνεις περισσότερο νερό και να μην αφήνεις τον οργανισμό σου να αφυδατώνεται. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ήπια αφυδάτωση σε παιδιά και μεγάλους μπορεί να προκαλέσει μείωση της συγκέντρωσης και της διανοητικής λειτουργίας. Το AQUA Carpatica βοηθάει στο να έχεις καλύτερη υγεία και να νιώθεις ευεξία σε κάθε δραστηριότητα της ζωής σου.

#5. Είναι το ιδανικό νερό για εγκυμονούσες, θηλάζουσες και μαμάδες

Η αφυδάτωση είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να συμβεί πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού. Κάθε έγκυος γυναίκα πρέπει να πίνει αρκετό νερό ώστε να ανανεώνεται το αμνιακό υγρό. Το AQUA Carpatica θα σας κρατήσει ενυδατωμένες με φυσικούς ηλεκτρολύτες και σχεδόν μηδέν Νιτρικά, φροντίζοντας για την υγεία σας αλλά και την υγεία του μωρού σας.

#6. Βοηθάει στην πέψη και στον μεταβολισμό

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον μεταβολισμό σου και δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica που είναι ένα νερό που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να αρχίσει να ανταποκρίνεται επειδή είναι φυσικώς αλκαλικό με pH 7.94. Επίσης το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικώς πλούσιο σε διττανθρακικά, κάτι που επίσης βοηθάει στην πέψη. Τα διττανθρακικά  άλατα είναι αλκαλικά σαν στοιχεία και αντισταθμίζουνε την οξύτητα του γαστρικού οξέος βοηθώντας μια πιο ομαλή και φυσική διαδικασία χώνεψης.

#7. Το AQUA Carpatica έχει ελκυστική γεύση

Το πιο νόστιμο νερό στο ποτήρι σου! Το νερό AQUA Carpatica συλλέγεται από πηγές που όχι μόνο έχουν μικροβιολογική και χημική ΑΓΝΟΤΗΤΑ αλλά και που πληρούν ταυτόχρονα το κριτήριο του ΕΥΓΕΣΤΟΥ Νερού! Η ΓΕΥΣΗ του AQUA Carpatica είναι ιδιαίτερα ελκυστική και πρόσχαρη, πραγματικά ευχάριστη και ασύγκριτη …και καμία απολύτως επίγευση!

#8. Το νερό που ενυδατώνει σωστά με φυσικούς ηλεκτρολύτες

Το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης και των υψηλών θερμοκρασιών, όλοι μας χάνουμε περισσότερο νερό σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Επιπλέον, αν αθλείσαι η ποσότητα του νερού που χάνεις μέσω του ιδρώτα μπορεί να ξεπεράσει τα 2 λίτρα την ώρα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα κάτι που το καθιστά ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση. Επίσης, τόσο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό όσο και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑQUA Carpatica έχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες που επίσης βοηθάνε πολύ στο να νιώθεις και να είσαι καλά ενυδατωμένος.

#9. Το νερό που προσφέρει ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο στις ιδανικές ποσότητες

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι Ασβεστιούχο, έχει δηλαδή υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, παρέχοντας σχεδόν το 41% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας για ενήλικες ανά λίτρο νερού.  Επίσης το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica παρέχει το 28% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας μαγνησίου για ενήλικες ανά λίτρο, ενώ η περιεκτικότητά του σε νάτριο είναι μηδενική. Ορισμένα εμφιαλωμένα νερά μπορεί να έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, γι΄αυτό η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Η.Π.Α. συνιστά μόνο πόσιμο νερό που περιέχει 20mg νατρίου ανά λίτρο ή λιγότερο. 

#10. Με το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό βελτιώνεις την υγεία των νεφρών σου

Η καθημερινή κατανάλωση Φυσικώς Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού προλαμβάνει τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά και εξουδετερώνει το γαλακτικό οξύ που παράγεται κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας. Αντιθέτως, τα τεχνητά ανθρακούχα νερά, δηλαδή τα σοδόνερα, δεν περιέχουν φυσικούς ηλεκτρολύτες. Η τεχνητή προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα μπορεί να δημιουργήσει ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό σύστημα, καθώς ενισχύει την παραγωγή καρβονικού οξέος στο στομάχι. Αυτό αυξάνει τη γαστρική οξύτητα, η οποία μπορεί τελικά να οδηγήσει σε έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

#11. Ένα βραβευβμένο νερό στο τραπέζι σου

Η μοναδική και ιδανική ποιότητα του νερού AQUA Carpatica, αναγνωρίστηκε όπου έχει παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα στην διάρκεια αυτών των 10 ετών να έχει λάβει 50  Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις για τη Γεύση & την Ποιότητά του! Στις ΗΠΑ το συγκεκριμένο νερό είναι γνωστό ως «Νature’s Mοst Perfect Water».

Το Aqua Carpatica είναι το ποιοτικό νερό που μας αγαπά. Μας αρέσει, το απολαμβάνουμε και αυτό μας φροντίζει. Είναι μια αμφίδρομη ΑΓΑΠΗ, The WaterLove! The water that Loves you back! 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Aqua Carpatica στο επίσημο site www.aquacarpatica.com αλλά και στα social media.

Facebook: AQUA Carpatica    /   Ιnstagram: aquacarpatica.gr   /    ΥouTube: aquacartpatica

Διαβάστε ακόμα: Κάνεις δίαιτα αλλά δεν χάνεις με τίποτα το λίπος στην κοιλιά; Να γιατί συμβαίνει!

Νερό με λεμόνι: 5 λόγοι που θα σε πείσουν να ξεκινάς… μαζί του την ημέρα σου!

Αυτά είναι τα 6 πιο σημαντικά οφέλη της Βιταμίνης C που πρέπει να γνωρίζεις!