Ομορφιά

To πιο πρωτότυπο beauty gadget ever για τα φρύδια!

Αυτό το gadget με τρέλανε και όχι άδικα! Έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα “beauty junkies” σαν εμένα και το θέλω και εγώ απεγνωσμένα!

Δες το και θα καταλάβεις γιατί όλες θέλουμε να έχουμε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια!

 

Μοιάζει με πινέλο και έχει πολλά μικρά τριχάκια που σχηματίζουν το φρύδι των ονείρων σου.

Λειτουργεί όπως καταλαβαίνεις ακόμα και σε ανύπαρκτο φρύδι ενώ μπορεί να γεμίσει και τα κενά που μπορεί να έχεις αφού εφαρμόζεις και σε όποιο σημείο θες με λεπτές κινήσεις.

Εάν έχεις stencils – οδηγούς για φρύδια μπορείς να σχηματίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια το σχήμα που θες. Το καλό είναι πως φαίνεται απόλυτα φυσικό καθώς “αντιγράφει” τα τριχάκια μας.

Θα χρειαστείς πομάδα για τα φρύδια (βαφή φρυδιών σε μορφή πάστας) στην απόχρωση που είναι ιδανική για σένα την οποία και θα αραιώσεις με λίγες σταγόνες διάφανης βάσης σκιάς ματιών (λειτουργεί σαν primer) ώστε να είναι πιο υγρό το προϊόν στο πινελάκι και πιο εύχρηστο.

Έτσι θα έχει και διάρκεια το αποτέλεσμα.

Καλό θα ήταν αφού σχηματίσεις τα φρύδια να “σβήσεις” τις ατέλειες με ένα κονσίλερ.

Σας είχα μιλήσει και για τα αυτοκόλλητα φρυδιών που επίσης είναι αξιόλογα και αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ακόμα, ήρθε η ώρα!

Όπως ακριβώς και αυτό το γκατζετάκι, γιατί σκέφτομαι πως υπάρχουν γυναίκες που λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούν να κάνουν τατουάζ φρυδιών και ψάχνουν τρόπους για να έχουν πάντα όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια!

Διάβασε ακόμα:

Magenta blush: H τρέλα με το ροζ ρουζ συνεχίζεται και το φθινόπωρο!