Σχέσεις-Σεξ

Σεξ με μικρότερο άνδρα: Yπάρχουν 4 (πολύ σημαντικά) πλεονεκτήματα

Ο «κανόνας» στις σχέσεις θέλει τον άνδρα ηλικιακά μεγαλύτερο από τη γυναίκα. Όμως αυτό το θέμα χρήζει επανεξέτασης. Οι μικρότεροι άνδρες έχουν αρκετά πλεονεκτήματα που μια γυναίκα οφείλει να μη παραβλέπει! Συγκεκριμένα:

 

-Διαρκεί περισσότερο το σεξ μαζί του. Εννοείται πως ένα νεαρότερο αγόρι μπορεί να κρατήσει το σεξ (και κατ’ επέκταση να διασφαλίσει τον οργασμό σου) πολύ περισσότερο από έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας.

 

-Γνωρίζει καινούργια κόλπα. Ένας νεαρός άνδρας μπορεί να σου μάθει τις νέες τάσεις στο σεξ και να σου κρατήσει αμείωτο ενδιαφέρον με διαφορετικές στάσεις και τεχνικές που ούτε καν φανταζόσουν.

 

-Σε αποθεώνει ευκολότερα. Οι άνδρες μικρότερης ηλικίας τείνουν να δείχνουν τον πόθο τους στο κρεβάτι με μεγαλύτερη ένταση και γλαφυρότητα.. ειδικά αν έχουν “φετίχ” με μεγαλύτερες γυναίκες. 

 

-Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης. Σε γενικές γραμμές όσο πιο μικρός είναι ο άνδρας τόσο λιγότερα προβλήματα αντιμετωπίζει με την πρόωρη εκσπερμάτιση. Υπό την έννοια αυτή τα νεαρά αγόρια έχουν πλεονέκτημα!

 

Δες ακόμη αν μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση από απόσταση.