Σχέσεις-Σεξ

Θες να μάθεις αν ο σύντροφός σου είναι δυσαρεστημένος στη σχέση σας; 4 σημάδια που το αποδεικνύουν

Μπορεί τα πράγματα να πήγαιναν τέλεια στη σχέση σας και ξαφνικά κάτι συνέβη και η συμπεριφορά του άλλαξε. Και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι τί έκανες για να σου αξίζει όλο αυτό.

Μήπως ο σύντροφός σου τελικά είναι δυσαρεστημένος μαζί σου; Παρακάτω δες κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι μάλλον ο καλός σου έχει παράπονα από εσένα.

Δες αν ο σύντροφός σου είναι δυσαρεστημένος στη σχέση σας:

Έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά

Έχεις την αίσθηση ότι εσύ και ο σύντροφός σου δεν είστε τόσο κοντά όσο ήσασταν; Φυσικά είναι ακόμα εκεί ως παρουσία αλλά εσύ νιώθεις έναν τοίχο ανάμεσα σας τον οποίο δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Εάν αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο, αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφος σου έχει αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά από εσένα. Το πρόβλημα είναι ότι σε μία υγιή σχέση που μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις είναι προαπαιτούμενο να υπάρχει μία ισχυρή συναισθηματική σύνδεση.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο το ζευγάρι χτίζει εμπιστοσύνη και αισθάνεται ασφαλές. Εάν αυτό δεν συμβαίνει είναι πολύ πιθανό ότι ο σύντροφος σου προσπαθεί να σου δώσει μήνυμα ότι είναι δυσαρεστημένος μαζί σου. Καλό θα ήταν να κάτσεις να το συζητήσεις.

Έχει σταματήσει να κάνει προσπάθεια για σύνδεση

Παλαιότερα εσύ και ο σύντροφός σου κάνατε ενστικτωδώς μικρά πράγματα ο ένας για τον άλλον και αυτά σας βοηθούσαν να αισθανθείτε δεμένοι; Για παράδειγμα σου ζητούσε την γνώμη σου για τα ρούχα που θα το έβαζε στη δουλειά του.

Αν τελευταία, παρατηρείς ότι αυτά τα μικρά πράγματα δεν συμβαίνουν πια τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο ο σύντροφός σου προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή, τη στοργή ή την αποδοχή σου. Τα σημάδια είναι εκεί και πρέπει να τα δεις.

Έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας

Αν και δεν υπάρχει τέλειος τρόπος επικοινωνίας για τα ζευγάρια είναι βέβαιο ότι αυτή είναι το κλειδί σε μια σχέση. Ίσως η επικοινωνία στη σχέση σας να ήταν εξαιρετική μέχρι πρόσφατα, αλλά έχεις παρατηρήσει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις πώς έχει γίνει αυτή η αλλαγή. Ακόμα και η παιχνιδιάρικη συμπεριφορά μεταξύ σας δεν υπάρχει πια.

Εάν η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αλλάξει, θα μπορούσε να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι υπάρχουν κάποια βαθύτερα ζητήματα μεταξύ σας και ο σύντροφός σου μπορεί να είναι δυσαρεστημένος μαζί σου.

Σε επικρίνει

Τα πράγματα ήταν υπέροχα μεταξύ σας και ο σύντροφός σου έδειχνε τόση υπομονή και κατανόηση. Αν αυτό είναι μόνο μία ανάμνηση και πλέον σε επικρίνει ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα, αυτό είναι ένα καμπανάκι που πρέπει να ακούσεις γιατί κάτι συμβαίνει στη σχέση σας.

Είναι σαν να βρίσκουν λάθος σχεδόν ό,τι και αν κάνεις. Τίποτα δεν του είναι αρκετό. Εάν ο σύντροφός σου είναι επικριτικός απέναντί σου, τότε κάτι πυροδοτεί αυτή την συμπεριφορά.

Αποτελεί ένα σίγουρο σημάδι ότι είναι κρυφά δυστυχισμένος. Μίλησε μαζί του για να μάθεις τον λόγο.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part I)

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part II)