Editor's choice
Beauty blender: Μήπως το χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπος και δεν το έχετε καταλάβει;
Tips & Trends
Ρίγες: Το print που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι και πώς θα το φορέσεις στις φετινές διακοπές
Editor's choice
Jlo, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba και άλλες celebrities μοιράζονται μαζί σας το Νο 1 μυστικό της ομορφιάς τους!
Νέα
Γιατί το Peugeot 208 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο τόσο για την πόλη όσο και για τις αποδράσεις σας;
Home / Σχέσεις-Σεξ / 5 πράγματα που δεν γνώριζες για το σεξ και πρέπει να μάθεις σήμερα!

5 πράγματα που δεν γνώριζες για το σεξ και πρέπει να μάθεις σήμερα!

Σεξ, σεξ, σεξ!! Όπου κι αν σταθούμε μιλάμε γι αυτό. Μπαίνουμε στο διαδίκτυο ψάχνουμε γι αυτό. Ανοίγουμε την τηλεόραση και εκεί πάλι το σεξ κυριαρχεί μέσα από διαφημίσεις, ταινίες, τραγούδια και εκπομπές.  Δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε και φυσικά δεν θέλουμε να το απομακρύνουμε από τη ζωή μας. Η Durex έκανε λοιπόν μια έρευνα για να καταλήξει σε κάποια πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ας τα δούμε:

Πιο γρήγορα! Ή μήπως πιο αργά;

Η έρευνα δεν κωλυσιεργεί καθόλου και θίγει αμέσως ένα τεράστιο θέμα όπως αυτό της διάρκειας στην σεξουαλική πράξη. Περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες δήλωσαν πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τον χρόνο που διαρκεί το σεξ με τους συντρόφους τους  και μάλιστα το 38% από αυτούς δήλωσαν πως θα προτιμούσαν να κάνουν σεξ για τουλάχιστον μισή ώρα. Κάποιοι όμως φαίνεται πως θέλουν πιο γρήγορα «αποτελέσματα» καθώς πιστεύουν, σε ποσοστό 25%, ότι η συνουσία πρέπει να έχει διάρκεια 10 λεπτών ή και λιγότερο! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Τελειώσαμε (και μείναμε) μονάχοι
Παραφράζω το γνωστό τραγούδι γιατί σύμφωνα με την έρευνα της Durex το να έρθουν και τα δύο άτομα που συνευρίσκονται ταυτόχρονα σε οργασμό δεν συμβαίνει και τόσο συχνά. Ανησυχητικό αλλά σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες απάντησαν πως ήταν πιο πιθανό να δουν σε ένα δάσος τον Μεγαλοπόδαρο (ανθρωπόμορφο πλάσμα που φημολογείται ότι υπάρχει στα δάση της Αμερικής) παρά να καταφέρουν να έρθουν ταυτόχρονα σε οργασμό με τον/ την σύντροφό τους. Επιπλέον το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσε πως ποτέ, ή σχεδόν ποτέ, δεν έχουν έρθει σε αυτή την ευχάριστη θέση.

Τι ωραία που είναι στην εξοχή!
Ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξεως του 75%, δήλωσε πως έχεις πάρει τους δρόμους και έχει κάνει σεξ τουλάχιστον σε ένα τολμηρό σημείο. Επικρατέστερα σημεία, η πισίνα ενός ξενοδοχείου, το αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία, ή μη, και μια απομονωμένη παραλία. Παρόλα αυτά όμως συμπλήρωσαν πως δεν χρειάζεται να αρχίσουν τα χιλιόμετρα για να κάνουν το σεξ πιο παιχνιδιάρικο καθώς και μέσα στο σπίτι, πλην του δωματίου, υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σημεία. Μερικά από αυτά σύμφωνα με τα ποσοστά που τα προτίμησαν είναι τα εξής: ντουζιέρα (31%), καναπές (23%) και βεράντα (22%).

Στα πιο τρελά μας όνειρα…
Μια από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι γυναίκες ήταν: «Σε ποιο διάσημο μνημείο του κόσμου θα θέλατε να κάνετε σεξ;». Νικητής με μεγάλη διαφορά αναδείχτηκε ο Πύργος του Άιφελ. Βέβαια οι συμμετέχουσες δεν ανέφεραν αν έχουν συγκεκριμένη προτίμηση για το που θα συνευρεθούν, αν π.χ. προτιμούν το μικρό κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή, τις σκάλες ή κάτω από το πύργο. Ας είναι! Τουλάχιστον δεν μας μαγάρισαν την Ακρόπολη!

Η εξουσία είναι το μέγιστο αφροδισιακό
Αυτό απέδειξαν με τις απαντήσεις τους οι αμερικανοί άνδρες  καθώς επέλεξαν τον Λευκό Οίκο ως το υπ’ αριθμόν ένα μέρος για να κάνουν σεξ.  Λέτε να θέλουν και ως μουσική υπόκρουση το «Happy Birthday, Mr. President»;

Διαβάστε ακόμα: Να πότε παύει μια γυναίκα να ενδιαφέρεται για το σεξ;

×