Μόδα
H Julie Sarinana μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το πουκάμισό μας αυτό το Καλοκαίρι
Ζώδια
Τα ζώδια σήμερα: “Υδροχόε, μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν”
News & Trends
Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!
Μαμά-Παιδί
Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Τα όμορφα τοπία της κόλασης” και “Να είσαι ο εαυτός σου!”
Home / Σχέσεις-Σεξ / Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σεξ!

Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σεξ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα επαγγέλματα που κάνουν το περισσότερο σεξ; Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέληξε σε κάποια σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με τα επαγγέλματα που κάνουν πιο πολύ σεξ στην καθημερινότητά τους.

H συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από το Bed SOS και ασχολήθηκε και με τον οργασμό αντρών και γυναικών. Ένα από τα βασικά συμπεράσματα ήταν πως το 8% των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό ακόμα και όταν κάνουν σεξ 3 φορές την εβδομάδα. Από την άλλη μεριά οι άντρες φτάνουν σε οργασμό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 98%!

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο Daily Star και ασχολήθηκε και με τα επαγγέλματα που φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα επαγγέλματα που είναι πιο σεξουαλικά ενεργά; Όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας, γιατροί, νοσοκόμοι, νοσηλευτές φαίνεται ότι κάνουν σεξ σε μεγαλύτερη αναλογία από ότι άνθρωποι σε άλλα επαγγέλματα.

Τα επαγγέλματα με τους περισσότερους οργασμούς είναι οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές ενώ οι δημοσιογράφοι και όσοι ασχολούνται με το marketing κάνουν το λιγότερο σεξ! Τέλος, υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι έχουν οργασμό κατά μέσο όρι 3,1 φορές.

Η έρευνα ασχολήθηκε και με τους οργασμούς που παριστάνουν πολλές γυναίκες και το ποσοστό είναι συντριπτικό καθώς όπως έδειξε η έρευνα το 80% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό σε κάποια φάση της ζωής τους.

Υπάρχουν μάλιστα γυναίκες (ευτυχώς σε μικρότερο ποσοστό) που δεν βιώνουν σχεδόν ποτέ οργασμό και πάντα προσποιούνται επειδή φοβούνται να το αποκαλύψουν ή να το συζητήσουν με τον σύντροφό τους.

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως κάθε ζευγάρι πρέπει να επικοινωνεί σωστά στο συγκεκριμένο κομμάτι και να μιλάνε ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα: Όσοι παντρεύονται πάνω από ΑΥΤΗ την ηλικία έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να χωρίσουν

Εσένα πώς σε φιλάει ο αγαπημένος σου; Δες τι σημαίνει το κάθε είδος φιλιού για τη σχέση σας

6 θέματα σχέσης που πρέπει να έχεις λύσει πριν παντρευτείς!

×