Μαλλιά
Σαμπουάν με tea tree: Το προϊόν που θα σας σώσει αν ταλαιπωρείστε από ξηροδερμία και πιτυρίδα
Tips & Trends
5 αξεσουάρ που πρέπει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν!
Μαλλιά
Το αγαπημένο hairstyle της Irina Shayk θα σας σώσει τα πρωινά που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα
Τιps μαγειρικής
Βασίλης Καλλίδης: Σνίτσελ Cordon Bleu γεμιστό με γραβιέρα και ζαμπόν με τραγανή κρούστα!
Home / Σχέσεις-Σεξ / Θα σε απατήσει ή όχι; Κι όμως, μπορείς να το καταλάβεις από το χρώμα των ματιών του!

Θα σε απατήσει ή όχι; Κι όμως, μπορείς να το καταλάβεις από το χρώμα των ματιών του!

Τον ερωτεύτηκες για τα καταγάλανα μάτια του, ήξερες όμως ότι οι πιθανότητες να είναι άπιστος σύντροφος αυξάνονται λόγω του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού του προσώπου του;
Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο  Charles της Πράγας, αποκαλύπτει ότι οι άνδρες με καστανά μάτια είναι πιο αξιόπιστοι από εκείνους με ανοιχτόχρωμα μάτια!
Οι επιστήμονες έδειξαν φωτογραφίες 80 φοιτητών (40 ανδρών και 40 γυναικών) σε ένα δείγμα 250 ανθρώπων (150 γυναίκες και 100 άνδρες) και ζήτησαν από τους εθελοντές να αξιολογήσουν από την εμφάνιση και μόνο, την αξιοπιστία των φοιτητών. Τους ζητήθηκε επίσης να βαθμολογήσουν από το 1 μέχρι το 10 τη γοητεία και το δυναμισμό που εξέπεμπαν τα πρόσωπα των φωτογραφιών.
Αυτό που παρατήρησαν ήταν ότι πιο αξιόπιστοι κρίθηκαν οι άνδρες με καστανά μάτια σε σχέση με εκείνους που είχαν ανοιχτόχρωμα. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι άντρες με καστανά μάτια είχαν χαρακτηριστικά που θύμιζαν παιδικό πρόσωπο( baby face), γεγονός το οποίο τους κάνει κατευθείαν πιο αξιόπιστους.
Όσοι είχαν καστανά μάτια κατά κανόνα είχαν μεγαλύτερο στόμα και μύτη, έντονα ζυγωματικά και μακριές βλεφαρίδες. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εμπνέουν μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης στις γυναίκες, οι οποίες φαίνεται να μην εμπιστεύονται με την πρώτη ματιά άντρες με ανοιχτόχρωμα μάτια και πιο «ώριμα» χαρακτηριστικά προσώπου.

Διαβάστε ακόμα: 9 ρομαντικές κινήσεις που αρέσουν στους άντρες…

×