Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/9
Μακιγιάζ
Primer: Το προϊόν που πρέπει επιτέλους να αποκτήσετε
Ζώδια
Προβλέψεις Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019
Μαλλιά
Chestnut brown: Η απόχρωση που προτείνουν οι celebrity hair colorists αν θέλετε μια μικρή αλλά τέλεια αλλαγή στα μαλλιά σας
Home / Σχέσεις-Σεξ / To μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες σχετικά με το σεξ!

To μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες σχετικά με το σεξ!

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου θέλησαν να μάθουν αν και κατά πόσο άντρες και γυναίκες λένε ψέματα σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

Το ερωτηματολόγιο που δόθηκε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου, είχε σκοπό να αποκαλύψει ,όχι μόνο αν λένε ψέματα τα άτομα σχετικά με τη σεξουαλική τους δραστηριότητα , αλλά κυρίως το πιο είναι το πιο συνηθισμένο ψέμα. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα σε ξαφνιάσει…

Όλοι όσοι συμμετείχαν στην έρευνα ήταν συνδεδεμένοι με ανιχνευτή ψεύδους, με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο τα αντικειμενικά τα αποτελέσματα.

Παρ’ ότι γνώριζαν για την ύπαρξη του ανιχνευτή, παρατηρήθηκε ότι οι άντρες δεν δίστασαν να δηλώσουν περισσότερες γυναίκες στο ιστορικό της σεξουαλικής ζωής τους, ενώ οι γυναίκες είχαν την τάση να μειώνουν τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Το αποτέλεσμα της έρευνας επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται για τα σεξουαλικά στερεότυπα που αφορούν τα δύο φύλα και υπογραμμίζει ότι αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα και τον 21ο αιώνα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος θα σε ρωτήσει πόσους ερωτικούς συντρόφους είχες, σκέψου καλά τι θα απαντήσεις…

Δες ακόμα:Swinging: Η ανταλλαγή συντρόφου είναι στη μόδα!

×